develop own website

TV / Audio / Hifi

TV's

Tv's  heb je tegenwoordig en alle vormen en maten met allerlij (soms overbodige) technische snufjes. Flinterdunne TV's ( 2,5mm! )  en zelf  TV's die zichzelf oprollen na het kijken. Er zijn verschillende technologiĆ«n die  TV's gebruiken om beeld weer te geven, elk heeft zijn voor en nadelen. Daarom is het belangrijk te weten waarvoor u uw tv hoofdzakelijk gebruikt,  zo kan u ten volle genieten van de prestaties van uw TV.   T-DC helpt u bij de keuze van uw ideale TV!

Audio

Bent u op zoek naar een simpele (draadloze) luidspreker of een heel geluidssyteem die muziek 'streamt' van het  internet doorheen heel uw huis en tuin?  Ook hierbij komen er heel wat zaken kijken die afhankelijk zijn van uw behoeften. Vraag raad aan T-DC.
Er zijn ook 'smart' luidsprekers die  via spraak te bedienen zijn.  Meer hierover is terug te vinden bij de 'Smart toestellen'.

alles is verbonden

zoals u ziet zijn ook uw Smart TV en audio systeem verbonden met uw netwerk om makkelijk allerlei diensten te kunnen gebruiken zoals Netflix en Spotify.